Преди повече от 20 години думите „Здравейте, аз съм Джони Ноксвил. Добре дошли при Jackass“ за първи път прозвучават на екран и една легенда започва.

През 1997 г. Джони Ноксвил се среща с Джеф Тремейн и му представя идеята да използва екипировка и оръжия за самоотбрана върху себе си: лютив спрей, електрошоков пистолет и стрели, както и да облече бронежилетка и да се застреля в гърдите с 38 калиброво оръжие. Джеф смята, че идеята е страхотна и убеждава Ноксвил да го заснеме.

Резултатът е толкова забавен и завладяващ, че те решават да се свържат с приятеля на Джеф от детство Спйк Джоунз и тримата сформират партньорство. Комбинирайки кадрите от експеримента на Ноксвил със смахнати каскади на техни приятели, те създават материал и концепция за ТВ поредица.


Jackass: Кретените завинаги

Веднага става ясно, че това, с което разполагат, е нещо специално и нещо, което ще резонира с широк кръг от хора. Така, чрез тяхното любопитство, приятелство и липсата на страх, се ражда идеята за Jackass. Със скромен бюджет и екип от близки приятели, тази идея е реализирана и Jackass дебютира по MTV. Останалото е история.

На 11 март, десетилетие след последната им „Jackass“ колаборация, Джони Ноксвил, Джеф Тремейн, Спайк Джоунз и останалите членове на вездесъщата банда – Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън и Престън Лейси, се събират за нова порция скандални кретении на голям екран в „Jackass: Кретените завинаги“.

Този път обаче те не са сами – към тях се присъединяват няколко жадни да се докажат като „достойни кретени“ нови попълнения, с които невъобразимите каскади и провокации стигат по-далеч от всякога.

„Jackass: Кретените завинаги“ ни носят свежа доза кретения само в кината, а тази седмица © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът е: През коя година шоуто „Jackass“ дебютира в ефира на MTV?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 17 март и бъдете готови за свежда доза кретения с двоен билет за филма. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *