Двама от най-доверените хитмейкъри на Spinnin’ Records – Lucas & Steve, се обединиха с продуцентските и авторски таланти на изгряващата звезда MARF за новия сингъл „Give Me Your Love“.

Това е безпогрешен, електронно зареден хит с емоционални вокали, топли мелодии и припев, който ще накара ръцете ви да се вдигнат във въздуха.

“Give Me Your Love” е мечтаният сингъл от закаленото дуо и изгряващия хитмейкър. Записът започва със силно интро и емоционално заредени вокали, продължавайки към по-нежен поп припев, а сладки китарни акорди и драматични звукови ефекти задават тона по-нататък. Веднъж щом се потопите в него, ще се влюбите в продължението: истински климакс за голямата сцена със силно кресчендо и достойни за химн акорди.


Това е всичко, което ви трябва за масивен парти момент, смесващ поп емоции с вокална хаус и прогресив еуфория. Това получавате от обединението между двама изпълнители, които си разбират от работата в стабилното писане на песни и ободряващи денс продукции – Lucas & Steve и MARF се намериха едни други по брилянтен начин – те определено заслужават любовта ви.

Lucas & Steve си изградиха репутация не само на известни критици в хаус музиката, но и безупречни и ценени автори на песни. Дискографията им е безкрайна, както и приносът им в други парчета, като миналогодишната колаборация с Blackstreet за възторжено приетата преработка на “No Diggity”, а скорошни успехи са “Anywhere With You”, колаборация с Afrojack и DubVision, “Oohla Oohla” с не кой да е, а Tiësto, и най-наскоро “Alien”, извънземното издание с Galantis.

На MARF може да бъде гледано като на новото хлапе в квартала. Той е невероятен продуцент и автор на песни и наскоро разбуни духовете с хитовия сингъл “Miss You” (успоредно с Tungevaag и Sick Individuals), както и с миналогодишната колаборация с Ники Ромеро “Okay” – и двата трака събраха милиони стриймове, много ротации и определено поставиха името на MARF на сцената на глобалната денс музика.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.