Преди повече от 20 години думите „Здравейте, аз съм Джони Ноксвил. Добре дошли при Jackass“ за първи път прозвучават на екран и една легенда започва.

През 1997 г. Джони Ноксвил се среща с Джеф Тремейн и му представя идеята да използва екипировка и оръжия за самоотбрана върху себе си: лютив спрей, електрошоков пистолет и стрели, както и да облече бронежилетка и да се застреля в гърдите с 38 калиброво оръжие. Джеф смята, че идеята е страхотна и убеждава Ноксвил да го заснеме.

Резултатът е толкова забавен и завладяващ, че те решават да се свържат с приятеля на Джеф от детство Спйк Джоунз и тримата сформират партньорство. Комбинирайки кадрите от експеримента на Ноксвил със смахнати каскади на техни приятели, те създават материал и концепция за ТВ поредица.


Jackass: Кретените завинаги

Веднага става ясно, че това, с което разполагат, е нещо специално и нещо, което ще резонира с широк кръг от хора. Така, чрез тяхното любопитство, приятелство и липсата на страх, се ражда идеята за Jackass. Със скромен бюджет и екип от близки приятели, тази идея е реализирана и Jackass дебютира по MTV. Останалото е история.

На 11 март, десетилетие след последната им „Jackass“ колаборация, Джони Ноксвил, Джеф Тремейн, Спайк Джоунз и останалите членове на вездесъщата банда – Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън и Престън Лейси, се събират за нова порция скандални кретении на голям екран в „Jackass: Кретените завинаги“.

Този път обаче те не са сами – към тях се присъединяват няколко жадни да се докажат като „достойни кретени“ нови попълнения, с които невъобразимите каскади и провокации стигат по-далеч от всякога.

„Jackass: Кретените завинаги“ ни носят свежа доза кретения само в кината, а тази седмица © Меломан.бг • Музиката на твоя живот даде шанс на двама свои читатели да спечелят двоен билет за филма.

Въпросът беше: През коя година шоуто „Jackass“ дебютира в ефира на MTV?

Верният отговор: 2000 г.

Двоен билет за филма „Jackass: Кретените завинаги“ печелят Димитър Илиев от гр. Пловдив и Ивета Христова от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Двойният билет важи само и единствено за филма „Jackass: Кретените завинаги“ в периода 19-29 март в избрано от победителя кино от киноверигите Синема Сити и Кино Арена и посочено предварително на организатора.
  • Двойният билет важи за прожекция на филма „Jackass: Кретените завинаги“ в ден и час, избрани от победителя (няма нужда да се посочват на организатора) в предварително посоченото от него кино от киноверигите Синема Сити и Кино Арена.
  • Победителят получава наградата 1 бр. двоен кинобилет за филма „Jackass: Кретените завинаги“ на място, в избраното от него кино, след като се легитимира пред оторизиран представител на съответното кино.
  • Наградата 1 бр. двоен кинобилет за филма „Jackass: Кретените завинаги“ не може да бъде заменяна за паричната ѝ или друга равностойност, както и за други филмови награди от филма „Jackass: Кретените завинаги“ или друго филмово заглавие;

Организаторът:

  • Не носи отговорност, ако в избрания от победителя ден и час, няма прожекция на филма „Jackass: Кретените завинаги“.
  • Не отговаря за качеството на наградата.
  • Не поема никакви допълнителни разходи, свързани с ползването на наградата, в т.ч., но не само: транспортни разходи, за храна и други.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *