Електронната музикална сензация LUM!X разкри представянето си на тазгодишния песенен конкурс Евровизия с новия сингъл „Halo”.

Изданието е колаборация между LUM!X и вокалистката Пиа Мария, а двамата ще представят Австрия на Евровизия тази година, провеждаща се между 10 и 14 май.

Избухващ със 150 бийта в минута, “Halo” рисува картина на продуцента, който не се страхува да предизвиква конвенционалното.


Показвайки признание към емблематичното евробийт звучене (и вероятно предвещавайки идването на нови стилове), сингълът разчита на кинетичния си бийт и водещите вокали на Пиа Мария да плени слушателите по света.

Само за няколко години LUM!X се утвърди като един от най-слушаните музиканти в Австрия. Благодарение на освежаващия си и напредничав подход, парчета като „Monster”, “The Passenger” и най-наскоро “Thunder”, не само че събраха 1 милиард стрийма във всички платформи, но и донесоха на младия артист многобройни златни и платинени сертификати в Европа, включително Австрия, Германия, Швеция, Норвегия, Нидерландия, Швейцария и Полша.

Успехът на LUM!X се разгръща далеч отвъд стриймове и сертификати, с милиони клипчета като генерирано от потребителите съдържание в социалните медии, а с песните му вайръл успехът не му е чужд.

Сега, прекарал последните две години в усъвършенстване на уменията си и учене на особеностите в индустрията, LUM!X е повече от готов да започне да изживява музикалните си мечти.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *