Двукратният носител на награда Еми и трикратно номинираният за Grammy Рамин Джавади е композиторът зад официалния саундтрак към приключенския екшън филм „Uncharted: Извън картата“, базиран на едноименната видеоигра за PlayStation.

Продукцията е режисирана от Рубен Флайшър, а в главните роли влизат Том Холанд, Марк Уолбърг и Антонио Бандерас.

Хитрият Нейтън Дрейк (Том Холанд) е нает от опитния търсач на съкровища Виктор „Съли“ Съливан (Марк Уолбърг), за да възстанови богатството на Фернандо Магелан, загубено преди 500 години от фамилията Монкада.


Стартирайки като сюжет за елементарна кражба, филмът се превръща в надпревара по целия свят, за да успее дуото да стигне до наградата преди безмилостния Сантяго Монкада (Антонио Бандерас), който вярва, че той и семейството му са законните наследници.

Ако Нейт и Съли успеят да дешифрират уликите и да разгадаят една от най-древните и заплетени мистерии в света, те ще открият съкровище на стойност над 5 милиарда долара… но само ако се научат да работят заедно.

С голямо удоволствие създавах музиката за „Uncharted“ – филм, който е не само забавен, но и колоритен. Надявам се адаптирането на тази обичана видео игра на големия екран да зарадва феновете на приключенския жанр навсякъде по света.“, разказва Джавади за процеса.

Той е работил с редица гениални композитори, включително Ханс Цимер, и често е определян като „музикален хамелеон“. Всестранно развитият талант му помага да постигне страхотни професионални успехи със саундтраците към продукциите „Игра на тронове“, „Вечните“, „Железният човек“, „Западен свят“, „Огненият пръстен“, „Джак Райън“, „Гънка във времето“, „Сблъсъкът на титаните“, „Великата китайска стена“ и „Бягство от затвора“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *