Леонардо Бианки или просто Лео, както е по-известен, е роден на 9 март 1974 г. в Анкона, Италия. За първи път идва у нас през 1994 г., за да види баща си и брат си, които държат пицария в Бургас, а 11 години по-късно се установява постоянно в България.

През 2005 г. Лео пуска котва на българския бряг и не смята да я вдига, докато има работа. Известността го сполита след участието му в шоуто „Big Brother 2“, където зрителите го поставиха на второ място след Миро.

По време на участието му в риалитито приятелката му Лучия отваря пицария в Бургас. Разочарование, породено от измама, го прогонва от морския град и затова италианската двойка се мести в София.


През 2013 г. Лео влиза още веднъж в къщата на Големия брат и отново заема второто място в предаването, но в изданието му с популярни лица.

Чаровният италианец използва славата си като шоумен и бързо се превърна в бизнесмен, който вече може да се похвали с няколко пицарии у нас.

Научил е български от приятели и клиенти и макар че граматиката не е силната му страна, разговорът с него е истинско забавление.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.