Поп певицата Светла Иванова е родена през 1977 г. в Казанлък. През 2001 г. завършва „Педагогика“ в Софийския университет, а след това записва „Поп и джаз пеене“. Светла придобива огромна популярност у нас през 2004 г., когато пуска своя версия на песента на ФСБ „Обичам те дотук“. Парчето става най-пусканото в родния радиоефир.

Певицата е едно от откритията на Deep Zone Project. Съвместно с музикантите от групата е дебютната ѝ песен „Всичко е любов“, която се появява през 2002 г. и се задържа дълго на призови места в класациите. В началото на 2006 година излиза дебютният ѝ албум „C’est la Vie“, а през 2013 г. албумът – „Любов и кафе“.

Светла Иванова се смята за един от най-големите почитатели на йогата и екстремните спортове в българския шоубизнес. През 2008 г. е поканена да председателства журито на Първия национален турнир по йога „За купата на Веселин Лучански“. През 2009 г., заради приноса ѝ в популяризирането на йога и личните ѝ постижения, е избрана за почетен патрон на същия турнир.


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *