Евтини самолетни билети

Звездата на италианската музикална сцена Тициано Феро е роден през 1980 година в град Латина, близо до столицата Рим. През 1996 г., когато е само на 16, Тициано започва да пее в местния госпъл хор.

В този период, освен че активно се занимава с музика, Тициано работи и като водещ в две от местните радиостанции. Седем години усвоява тънкостите на класическата китара, една година упражнява свирене на барабани и две години – пиано.

Прави няколко неуспешни опита да се класира на музикалния фестивал в Сан Ремо. Въпреки това талантът му е забелязан от музикалните продуценти, които помагат да превърнат идеите на певеца в реалност. През 1999 г. Тициано участва като беквокалист в турнето на група Sottotono.


По-късно подписва договор с голяма музикална компания и през лятото на 2001 година излиза първият му сингъл „Perdono”. Само за два месеца песента се озовава на върха на двете класации в Италия – тази за продажби и тази за излъчвания.

През 2002 година излиза дебютният албум на Тициано Феро – „Rosso relativo”. След него излиза албумът „111” и дует с британската певица Джамилия, написан специално за Летните олимпийските игри в Атина през 2004 година. През 2006 година звездата издава албума си „Nessuno è solo”. Видеото към пилотния сингъл от него „Stop! Dimentica” е заснет в България.

През 2004 година Феро се премества да живее в Пуебла, Мексико, година по-късно се мести в Англия. Накрая, през 2011 година, се завръща в Милано. През 2010 издава книгата „Trent’anni e una chiacchierata con papà”, в която публично признава, че е хомосексуален.

Две години по-късно издава втората си книга „L’amore è una cosa semplice”, която носи името на едноименния му албум от 2011 година.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.