Хари Стайлс от британската бой банда One Direction е роден на 1 февруари 1994 г. в английското село Холмс Чапъл. Син е на Ан Кокс и Дес Стайлс. Има по-голяма сестра, която се казва Джема и е с 2 години по-голяма от него. Когато е едва на 7 години родителите му се развеждат.

След развода той остава с майка си и сестра си и тримата се преместват в провинцията на Чешър. На 12 години той и семейството му отново се връщат в Холмс Чапъл. Именно тогава майка му се запознава с вторият му баща, Робин Туист. Учи в гимназия „Холмс Чапъл“.

Хари обича музиката и пеенето още от дете. В юношеските си години е водещ вокал на групата White Eskimo. С Хайдн Морис – китарист, Ник Клъф – бас китарист и Уил Суини – барабанист, се включват в местното състезание „Битката на бандите“, което по-късно печелят.


През 2010 година вече 16-годишният Хари Стайлс се явява на прослушване за британското издание на музикалния конкурс X Factor. Там пее песента „Isn’t She Lovely“ на Стиви Уондър. Получава положителни коментари от двама от тримата съдии – Никол Шерцингер и Саймън Кауел. Единственият, който се усъмнява в способностите му, е Луи Уолш. Той заявява, че „не знае дали Хари е готов да се развива”. Въпреки това положителните оценки на другите двама съдии са достатъчни на Хари да продължи напред.

В „тренировъчния лагер“ Хари изпълнява „Stop Crying Your Heart Out“. Преминава през всички етапи в лагера, без последния. В първия момент Стайлс не е избран за къщите на съдиите. Вече готов да си замине обратно към Чешир, той е извикан обратно от съдиите заедно с Луи Томлинсън, Лиъм Пейн, Зейн Малик и Найъл Хоран. Гост-съдията Никол Шерцингер им съобщава, че те могат да продължат в шоуто, но като група.

Сред изпълнителите, които Хари посочва като свое вдъхновение, са Елвис Пресли, Coldplay, Foster the People и Kings of Leon.

Имаше момент, в който таблоидите на Острова разпространиха новината, че Хари Стайлс е станал последовател на Кабала. Спекулациите, че изпълнителят е тръгнал по стъпките на звезди като Мадона, Деми Мур и Мик Джагър, които изповядват древното мистично учение, са плъзнали, след като той е бил забелязан с червена гривна на лявата ръка.

Традиционният за Кабала аксесоар, допълнен с малки украшения, се преплита седем пъти. Смята се, че пази от нещастие, причинено от „зли очи“.

Преди време пък Хари бе замесен в секс скандал. Той обаче коментира, че не намира за обезпокоителни постоянните спекулации за сексуалната му ориентация:

„Някои от тях са забавни, други са смешни, трети са досадни. Не искам да ставам като хората, които постоянно се оплакват от слуховете. Никога не съм харесвал как знаменитостите се жалват в Twitter и пишат, че това не е истина. Единственото наистина досадно нещо е когато човек има връзка и слуховете могат да ѝ повлияят“.

Изпълнителят, сред чиито завоевания е певицата Тейлър Суифт, е споделил за сп. GQ: „Бисексуален? Аз? Не мисля така. Напълно съм сигурен, че не съм“. Стайлс също така е отхвърлил мълвата, че има връзка с британския диджей Ник Гримшоу. На въпрос дали двамата излизат, певецът от One Direction е отговорил: „Няма такова нещо. Ние сме само приятели“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *