Кендрик Ламар изненада феновете си, като пусна нова песен и музикален видеоклип преди очакваното излизане на албума му по-късно тази седмица.

В клипа към „The Heart Part 5“ – петата част от поредицата песни, които Ламар започна да издава през 2010 г. – рапърът, носител на наградата „Пулицър“, се превъплъщава в образите на О Джей Симпсън, Кание Уест, Джуси Смолет, Уил Смит, Коби Брайънт и Нипси Хъсъл.

В „дълбоките фалшификати“ – манипулирана медия, в която образът на даден човек се заменя с този на друг, Ламар говори от гледната точка на чернокожи мъже като Смит или Уест – знаменитости, които напоследък са в центъра на спорове.


Песента е базирана на хита на Марвин Гей „I Want You“ – фраза, която служи и за заключителен текст на Ламар.

Песента се появи в платформите за стрийминг преди очакваното в петък излизане на „Mr. Morale and the Big Steppers“, което се очаква да бъде първият пълнометражен проект на Ламар след прочутия „DAMN“ от 2017 г.

Плодовитият изпълнител е признат за това, че набляга в текстовете си върху расовите отношения и собствените си вътрешни търсения, на фона на музика, която включва джаз и рап.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.