Masked Wolf разкри дебютния си микстейп „Astronomical”. Той пристигна успоредно с официалното видео на трака „Pandemonium”.

Колекцията от 17 трака е подчертана от глобалния хит на австралийския рапър “Astronaut In The Ocean” и вече издадените „Gravity Glidin’”, „Bop”, „Razors Edge (Feat. X Ambassadors)” и продължението „Say So”.

“Astronomical” отваря вселената на Masked Wolf както никога преди. Клавиши в стил „2001: A Space Odyssey” отекват под замечтани куплети в началото и заглавния трак, а най-запомнящата се част гори като супернова.


Пъргави рими се приплъзват през акустичната китара в “Interstellar”, а “Tightrope” балансира признанията на Masked Wolf със запомнящи се елементи с висок регистър от NICOLOSI.

Двигател бръмчи в “Thief In The Night” преди мултиплатинената звезда Кевин Гейтс да влезе във вербален кръстосан огън с Masked Wolf, развивайки се като професионален урок по рап от друго измерение. „Astronomical”взривява с междугалактическа визия на хип-хоп, различна от всичко друго в играта.

Трансформирайки се от любезен човек в неудържим звяр в студиото за ден, Masked Wolf утвърди себе си като могъща, отдадена и примитивна хип-хоп сила. След като завършва училище роденото в Сидни, Австралия момче неуморимо работи в продажбите, за да финансира записванията си.

Той дори взима заем, за да построи домашно студио, правейки стотици песни и хиляди часове в „лабораторията“. През 2018 г. той пусна независимия дебют “Speed Racer”. Тракът събра милиони слушания и обърна главите към Австралия. Следвайки “Night Rider” и “Water Walkin”, той разкри “Astronaut in the Ocean”.

Лутайки се между китари, 808s барабанна машина, неонови клавиши и ловка игра на думи, той се потапя в откровени текстове, заставайки директно срещу депресията. Преиздаден с Elektra Records в началото на 2021, “Astronaut In The Ocean” се превърна в глобален феномен, наброяващ над милиард стрийма до момента, стигнал до #1 в 8 държави по света.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.