Евтини самолетни билети

Мултиплатинената певица и автор на песни Сорана обедини сили с дългогодишния колаборатор и супер звезден DJ/продуцент Дейвид Гета за дебюта си с Atlantic Records – “redruM”.

Повлиян от класическия психологичен хорър „Сиянието“, сингълът съдържа пулсиращата припевна мелодия от “Heartless” на Кание Уест, лично одобрена от Ye, който споделя съвместен авторски принос в трака със Сорана.

Стабилизиран от емблематичната бас линия на Гета и големи синтезатори, неизбежният поп хит идва с музикално видео, което показва как Сорана обикаля залите на хотел в стил „Сиянието“ с неонови сини плитки, напомняйки на японското аниме „Sailor Moon”.


Видеото на „redruM” разказва историята на двама души, влюбени в един и същи човек“, казва Сорана. “Накрая единият ще бъде щастливо влюбен, а другият – с разбито сърце. В текста сравнявам болката от разбитото сърце с убийство, защото според моя опит, разбитите сърца са трудни за преодоляване. Песента е иронично разбиране за това как хората реагират драматично на арзбитото сърце. Любовта идва и си отива, така че нека й се насладим докато трае“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.