След дълго очакване носителката на множество награди Grammy и Latin Grammy Кристина Агилера празнува издаването на своето първо EP и втори албум от 20 г. насам, който е изцяло на испански език – „La Fuerza“.

Певицата представи и горещо ново парче с участието на Осуна – „Santo“. В третия сингъл от компилацията звездите представят несравнимите си вокални умения, осигурявайки невероятно изпълнение, a латино ритмите създават перфектна предпоставка той да стане хит.

Заедно с аудиото беше и премиерата на официалното видео, заснето в Лас Вегас преди няколко месеца. Следвайки модата на легендарните видеоклипове на Агилера, този на „Santo“ е визуално зашеметяващ, чувствен и продължава историята, започнала с последните ѝ два испански сингъла – „Pa’ Mis Muchachas“ и „Somos Nada“.


Кристина Агилера има невероятно испанско наследство, благодарение на баба ѝ и дядо ѝ, които са я потопили в латино културата. Вдъхновена от еквадорските ѝ корени, записът на EP-то оказва значително влияние върху певицата и я кара да се влюби в музиката по съвсем различен начин.

Шест уникални и изящни песни са част от това произведение на изкуството, което включва най-добрите латино звуци с тяхното разнообразие, но под един общ знаменател: посланието за силата на жената, нейната смелост, кураж и право на избор.

Когато моите фенове слушат тази музика, искам те да се чувстват силни и свободни. Разбира се, желая да покажа и други емоции и чувства, като например да бъдеш секси и енергична, но наистина настоявам усещането, което идва от музиката ми, да е за женска сила“, споделя певицата в скорошно интервю за списание Ocean Drive.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.