Дуото Софи Холи-Уелд и Тъкър Халпърн, познато като Sofi Tukker, е известно както със своята електронна музика, така и с темите на творчеството си – свобода, единство и силата на духа.

Софи и Тъкър често правят ремикси за някои от най-големите световни изпълнители като Били Айлиш, Лейди Гага и Кейти Пери.

Миналата година тракът „Sun Came Up“, колаборация с Джон Съмит, се изкачи на #1 в класацията Billboard Dance Airplay и стана третата им песен, която достига първа позиция. През 2021 двамата изпълнители също така издадоха и триезична песен заедно с Amadou и Mariam, озаглавена „Mon Cheri“.


Днес те представиха новия си сингъл „Original Sin“ и обявиха предстоящия си албум „Wet Tennis”, който ще бъде съпътстван от световно турне. Колекцията, която излиза през април, е дългоочакваното продължение на дебютния им “Treehouse”, номиниран за Grammy през 2018 г.

„Original Sin“ е мантра за доброто отношение на човек към себе си и за отричането на наложените социални нрави. Това е дует, който ви хвърля стремглаво в центъра на света на Sofi Tukker с моментално запомнящ се ритъм.

Видеото представя закачливия и съблазнителен мотив, който преобладава в “Wet Tennis”. В типичния стил на дуото, то е заснето на тропическо място – Оаху, Хавай – сред буйна зеленина и слънчеви лъчи. В метафоричния тенис мач, изпълнителите носят персонализирани тоалети за “Wet Tennis”.

“Wet Tennis” е акроним – „When Everyone Tries To Evolve, Nothing Negative Is Safe“. Албумът изразява вълнуващите емоции, оптимизма и личностното израстване, независимо от предизвикателствата. Той също така представлява и начин на живот – подход към съществуването като към игра и отдаденост на прогреса.

Компилацията също така набляга на естетиката – отвежда ни в един елегантен, но абстрактен свят на тениса, разположен сред буйна растителност и ярки, преливащи се цветове.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *