Оглавяващият класациите мултиплатинен поп феномен Bazzi сподели неземния си нов сингъл – “Heaven”, вече наличен във всички дигитални платформи и стрийминг услуги.

Написано съвместно с дългогодишния му сътрудник Кевин Уайт – от номинираното за награда Grammy дуо Rice N’ Peas, парчето включва мотиви от ню уейв класиката на Fiction Factory „(Feels Like) Heaven“.

„За мен “Heaven” е интересен, защото изборът на сингъл от албума е наистина труден. “Infinite Dream” е толкова разнообразен и показва много различни страни на моите творчески способности. Да избера един сингъл, който да представя целия проект, е невъзможно, но „Heaven“ е нещо, което сметнах, че феновете ще харесат и че ще бъде добър предшественик на цялата лудост и безумие, които ще могат да чуят в албума“, споделя Bazzi.


„Създадох „Heaven“ в Хавай преди около 2 години и половина с дългогодишния ми сътрудник и най-добър приятел – Kevin White. Когато слушам записа, все още виждам розовите и лилави залези… и всички останали луди неща, които се случиха там ;). Надявам се за всички да бъде такова удоволствие да го слушат, каквото беше за нас да го създадем“, допълва изпълнителят.

„Heaven“ е най-новият сингъл от дългоочаквания трети солов албум на Bazzi – „Infinite Dream“, който излиза на 16- септември. Албумът с 19 песни включва също така и скорошни сингли, като дълбоко личните “Will It Ever Feel The Same?”, “I Like That” (който е включен в хитовия телевизионен сериал на Amazon – „The Summer I Turned Pretty“), “Young & Alive” и забележителния нов химн „Miss America “.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.