Rudimental и Skream споделиха силно ново официално видео към “So Sorry” – втори поглед към предстоящия нов студиен албум на Rudimental „Ground Control”.

Видеото разказва много лична история за „любов, преодоляваща омразата“ и засяга усложненията на менталното здраве и расистките напрежения в Обединеното Кралство.

Изследвано през очите на мъж, който се бори да се справи с безброй аспекти от живота си, екипът, застанал зад видеото, се надява, че ще помогне за справянето със стигмата, обграждаща менталното здраве.


Следвайки тясно водещия сингъл към албума “Straight From The Heart” ft. Nørskov, “So Sorry” е еуфорична и забавна денс музика в най-добра форма. Напомня за топли, спираловидни акорди, заразителни и замечтани вокали и голямо, силно кресчендо.

Това е специална колаборация, ако имате представа за отношенията ни с Rudimental”, казва Skream. “Чакахме с години да направим нещо заедно и мисля, че чакането си заслужава“.

Видеото на “So Sorry” също така следва анонса, че Rudimental ще оглавят Warehouse Project изпълнение на тема „Ground Control” в Манчестър на 15 октомври, успоредно със Skream, Goldie, Todd Edwards и Shy FX.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *