Неколкократните носители на награди Grammy Бруно Марс и Андерсън Паак се подготвят за дебютния си албум като Silk Sonic със “Smokin’ Out The Window”, третия сингъл от “An Evening With Silk Sonic”.

Те анонсираха датата на издаване на „An Evening With Silk Sonic” за 12 ноември 2021, когато ще бъде наличен във всички стрийминг услуги.

“An Evening With Silk Sonic” ще пристигне с вече издадените хитове “Skate” и “Leave The Door Open”.


Silk Sonic представиха “Leave The Door Open” с официално музикално видео, който спечели наградите Best R&B Video и Best Editing на 2021 MTV Music Video Awards. Тракът бе последван от много популярна кампания в социалните мрежи #LetSilkSonicThrive, която им донесе дебютно изпълнение на живо на наградите Grammy, като бързо дойде ред и на емблематичен сет на живо на iHeartRadio Music Awards и BET Awards.

“Leave The Door Open” се превърна в първия №1 сингъл на Silk Sonic в Billboard Hot 100, като прекара две непоследователни седмици на №1 и 18 последователни седмици в топ 10.

Дуото след това издаде и втората си песен “Skate”, с която за втори път влязоха в топ 10 с хит в Billboards Hot R&B/Hip-Hop Songs, дебютирайки на №4 и започвайки като най-продаваната песен в жанра за седмицата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *