Мултиплатинената поп певица и автор на песни – GAYLE, сподели новата си песен – „indieedgycool“. Парчето е придружено от официален видеоклип.

„indieedgycool“ анонсира пристигането на предстоящото EP на GAYLE – „a study of the human experience volume two“, което трябва да излезе на 7 октомври.

Наскоро номинирана за две награди “MTV Video Music Awards” (“Best New Artist” и “Best Push Performance”), GAYLE ще отбележи „a study of the human experience volume two“ с най-голямото си хедлайн турне в Северна Америка до момента.


„Avoiding college tour” стартира на 8 октомври в „Beer City Music Hall“ в Оклахома и ще продължи до средата на ноември. Подгряващи изпълнители ще бъдат Карли Хенсън и poutyface. Акцентите включват представления в „El Rey Theatre“ в Калифорния, Лос Анджелис (19 октомври) и историческия „Webster Hall“ в Ню Йорк (5 ноември).

„Avoiding college tour“  е продължeние  на натоварения международен график с изпълнения на живо, по време на който GAYLE е на път с нейното собствено разпродадено хедлайн турне, участва в два концерта заедно с My Chemical Romance в Дъблин, Ирландия, както и в турнетата на Tate McRae и AJR .

18-годишната, базирана в Нашвил изпълнителка (която миналия месец беше хедлайнер на „BMI Stage“ в „Lollapalooza“ в Чикаго), се готви да оживи сцената на редица фестивали в цял свят, като предстоящите изпълнения са насрочени за „Leeds Festival“ (26 август ) и „Reading Festival“ (28 август), “Firefly Music Festival” в Доувър (22 септември) и „Austin City Limits Music Festival“ в Остин, Тексас (9 и 16 октомври).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.