Световноизвестният DJ и носител на Grammy Tiësto и канадската изпълнителка Тейт Макрей пуснаха общата си колаборация, озаглавена “10:35”.

Песента празнува откриването на новия луксозен дубайски курорт – Atlantis The Royal, а видеото към нея, чиято премиера беше в каналите на MTV, е меко казано зашеметително.

По думите на Tiësto “10:35” цели да запечата уникалната енергия на новата перла сред дубайските курорти.


“Тейт и аз искахме да създадем песен, която да улавя енергията на едно изживяване в Atlantis The Royal. И аз съм горд да кажа, че усещането от „10:35“ е заразително! Толкова се вълнувам светът най-накрая да я чуе”, сподели емоциите си диджеят пред Billboard.

Tiësto също така анонсира издаването на дългоочаквания си албум – “Drive”, който ще бъде пуснат на 24 февруари 2023 г. заедно с визуализации, вдъхновени от състезанията на Формула 1.

Това е повече от албум. Това е преживяване, което демонстрира уникалния стил на Tiësto. „Drive“ ще ни отведе на изключително пътешествие. Той включва издадените по-рано „Don’t Be Shy“, „The Motto“, „The Business“ и „Hot in It“, които са събрали над 3,5 милиарда стриймвания, водещи до неговото издаване.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *