След изненадващо изпълнение в емблематичния клуб Ushuaia в Ибиса миналия месец, британският диджей и продуцент Сигала се колаборира с хитмейкъра Дейвид Гета и великобританската звезда Сам Райдър за феноменалния им нов сингъл „Living Without You“.

Парчето идва скоро след издаването на хитовия сингъл на Сигала „Stay The Night“ с вокали от Talia Mar, който има зашеметяващите 40 милиона стрийма.

„Преди слушах Sigala и Дейвид Гета в колата си, мечтаейки за деня, в който може да имам шанса да работя с тях. Удивително е да си помисля, че този ден наистина настъпи и за мен е чест да бъда част от тази песен”, коментира сензацията Сам Райдър новата си колаборация.


„Имах късмета да работя със Сам точно преди Евровизия да го направи известен и имах желание да се колаборирам с Дейвид Гета от години, той е абсолютна легенда. Направихме изненадващо изпълнение на парчето на едно от шоутата на Дейвид в Ибиса, беше толкова специално да бъда на сцената с тях и да видя реакцията на публиката”, добавя Sigala.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.