Евтини самолетни билети

Ненадминатият певец Елтън Джон и поп иконата Бритни Спиърс представиха първата си колаборация „Hold Me Closer“ – танцувално заглавие, изпълнено с летен заряд, което събира двама от най-обичаните и успешни изпълнители в историята на поп музиката.

Издаването на „Hold Me Closer“ бележи и официалното завръщане на Бритни Спиърс след шестгодишна творческа пауза, а нейните разпознаваеми вокали са перфектната финална щриха, която вдъхва нов живот на песента.

Идеята за сътрудничеството се поражда през 2015 г., след като Бритни споделя любовта си към класиката на Елтън от 1971 г. – „Tiny Dancer“.


„Искрено съм развълнуван, че имах възможността да работя с Бритни Спиърс. Тя е истинска икона, една от най-големите поп звезди на всички времена и звучи невероятно на този запис. Възхитен от това, което създадохме заедно“, споделя за съвместния проект британският певец, пианист и композитор.

Продуцирана от Андрю Уот, фантастичната музикална изненада за феновете на Елтън Джон и Бритни Спиърс – „Hold Me Closer“ е свежа съвременна интерпретация на един от най-големите хитове на сър Джон – „Tiny Dancer“.

„Tiny Dancer“ остава като една от най-обичаните песни на Елтън Джон и едно от най-изявените парчета от студийния му албум „Madman Across The Water“ от 1971 г. Новата песен включва и елементи от други легендарни заглавия от каталога на Елтън, включително „The One“ и „Don’t Go Breaking My Heart“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.