Сам Райдър издава чисто нов ремикс на хита си от Евровизия „Space Man“ с помощта на Сам Фелдт – мултиплатинен артист и продуцент, с когото създават „Space Man Sam Feldt Remix“.

Със свеж прилив на енергия и хаус жизненост „Space Man Sam Feldt Remix“ е изведен до еуфорични нови висоти, които превръщат песента от хит на Евровизия в съвършенство на клубния микс.

Изпълнен с чуруликащи синтезатори и хипнотични вокали с психични оттенъци, това е уникално повторно въображение, което ще накара хората да се движат повече от всякога с перфектния поп гръм, който не можете да пренебрегнете.


След невероятния успех на Сам със „Space Man“ на Евровизия и платинения юбилей на Кралицата, включително сингъл номер 2 в Обединеното кралство, който се превръща в най-високо класирания сингъл на британската Евровизия от 26 години. Парчето вече е една от най-продаваните песни за 2022 г.

Сам Райдър бързо стана известно име след успеха си в Евровизия, когато завърши на второ място с резултат от 466 точки. Сам е съавтор на „Space Man“ с носителката на Grammy авторка на песни Ейми Уадж (Ед Шийран „Thinking Out Loud“) и Макс Волфганг и е богато суров, тъй като Сам описва какъв би бил светът, ако беше астронавт, в най-мечтания смисъл.

Билетите за пренасрочените дати на европейското турне на Сам и предстоящите дати в Обединеното кралство вече са в продажба.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *