MØ издаде своя дългоочакван и завладяващ трети албум „Motordrome“, който беше представен заедно с официалния видеоклип към основния сингъл „New Moon“.

„Motordrome“ е първата нова колекция на певицата след издадената през 2018 г. „Forever Neverland“, която постига изключително голям успех. 10-те песни съчетават динамичен поп и по-мрачен грънч пънк с искрени и директни текстове.

Водещото парче от албума „New Moon“ разказва за раздялата, за изоставяне на нещата, които ни дърпат назад и поставянето на ново начало. В интригуващото видео изпълнителката се изправя пред страховете си.


„”New Moon” е песен, създадена да демонстрира нова ера, песен за възстановяване на контрола. За мен това е напомняне да се вслушвам в себе си, да вярвам на инстинктите си и да не позволявам на външни сили да замъглят зрението и преценката ми. Надявам се и други хора да получат същата енергия от моята музика.“, споделя MØ.

Заглавието на „Motordrome“ идва след разговор, който MØ провежда с майка си за нейните битки с тревожността. Паниката и натрапчивите мисли извикват в ума ѝ думата „dødstrome“, което е стар карнавален трик, при който каскадьор кара мотоциклет около вертикалните стени на мотордром със смъртоносна скорост.

Създаването на албума се оказва бягството на изпълнителката от този задълбочаващ се порочен кръг, въпреки че той до голяма степен представя човек в процес на развитие, а не такъв, постигнал крайната си цел.

В него се усещат чувството за личностно израстване и обещанието за по-светли предстоящи дни, но той също така служи като напомняне, че всеки трябва да се справи със собствения си dødstrome и че няма идеален лек за житейските борби, и това е в реда на нещата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *