Наново запалената любов към писането на песни на сър Род Стюарт става по-силна с 31-ия студиен албум „The Tears Of Hercules”.

Това е четвъртият нов албум от оригинални песни на Стюарт след 2013, когато той се свърза повторно с музата си, за да запише „Time”, оглавил класациите албум, който влезе в Top 10 в Щатите и в десет държави по света, включително #1 в Обединеното Кралство, където е двойно платинено сертифициран.

Род Стюарт написа девет от 12-те песни в албума, включително първия сингъл “One More Time”, който у нас е наличен във всички дигитални и стрийминг услуги. Новото видео към песента също вече е достъпно.

„The Tears Of Hercules” е близък до сърцето на Стюарт проект, особено песента “Touchline”, която той посвещава на баща си, който е научил него и братята му да обичат футбола, традиция, която сър Род е предал на синовете си.

В бележката към опаковката на албума Стюарт казва, че е горд с албума. Никога не съм казвал това преди за която и да е предишна работа, но вярвам, че е най-добрия ми албум от много години“, пише той.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *