Парижкото продуцентско дуо Ofenbach обедини сили с оглавяващата класациите Ела Хендерсън за колаборативния им сингъл “Hurricane”.

Точно когато си помислихте, че лятото си е отишло, „Hurricane” пробива като неуспорим хит, за да предизвика буря на дансингите и в парти плейлистите.

Тракът, който съдържа безпогрешните вокали на Ела Хендерсън, носи всички белези на истинска Ofenbach класика, като цялото трио създава еуфорично денс-поп съвършенство.


Все още в началото на 20-те си години, Ofenbach са сериозна част от глобалния денс тренд със звучене, което попива влияния от рок, поп и фолк музиката. След повече от шест години заедно и стабилна редица от открояващи се издания, дуото стигна до ново ниво в кариерата си.

За толкова кратко време Ofenbach се превърнаха в най-стриймваното френско дуо в света, събирайки впечатляващите 2 милиарда стрийма до момента. „Hurricane” следва предишните хитове “Wasted Love”, “Heads Shoulders Knees & Toes” и ще бъде един от открояващите се моменти в поп музиката за годината.

С не малко колаборации, Ела е развълнувана да се присъедини към Ofenbach за това завладяващо клубовете издание и казва: Толкова се вълнувам – направихме химн за края на лятото! Работата с Ofenbach бе толкова забавна…те са супер талантливи и е удоволствие да си колаборираме заедно по този запис!“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *