Артистичният разцвет на Рау Алехандро изглежда няма край, може би защото пуерториканският певец е предопределен да остави своя отпечатък като един от визионерите на десетилетието.

Тази година му носи редица постижения. Изпълнителят прави турне в САЩ и Латинска Америка и бива аплодиран от милиони, докато колекцията му “Vice Versa“ – истинска съвременна класика, месеци наред държи позиция в класацията за албуми на Billboard 200. Освен това, песента му „Todo De Ti“ наближава един милиард стрийма в платформата Spotify.

Но истинските изпълнители никога не спират да творят – след като изненада феновете си с „Te Felicito“ – мегауспешен дует със Шакира – Рау се завръща към корените си с „LOKERA“. Сингълът е съвместен проект с Lyanno и Bray, който ни кара да почувстваме есенцията на ърбан мистиката, която процъфтява през последните години в Пуерто Рико.


Песента е придружена от впечатляващо видео, заснето в Пуерто Рико, известен още като “La Isla Del Encanto” (в превод – Островът на чара). Във визуализацията тримата изпълнители участват в парти, в което ритмите на регетона вървят ръка за ръка с изкусителна чувственост.

„LOKERA” показва една страна на певеца, която е важно да запомните: отдаденост към най-автентичните аспекти на неговия музикален стил и любов към Пуерто Рико, земята, от която той произхожда.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *