Триото Jonas Brothers вече не прави общи планове за бъдещето, защото пандемията е провалила работата им върху новия албум, съобщи в. „Sun“.

Братята Ник, Джо и Кевин Джонас се събраха отново за записи през 2019 г., почти шест години след като се разделиха през октомври 2013 г. заради „дълбоки различия“.

Албумът им „Happiness Begins“ стана хит, но по време на пандемията те са започнали да работят самостоятелно.


„Събирането на Jonas Brothers на практика приключи“, каза човек от обкръжението им. „Те имаха готов албум и бяха на прага да го обявят през март, но дойде пандемията и всичко беше отложено“. Този път братята не са се карали, но ще мине време преди отново да записват заедно.

Ник обяви, че тази седмица ще издаде солов сингъл Spaceman, а Джо беше включен в актьорския състав на филма „Отдаденост“. През февруари миналата година братята казаха, че работят усилено върху нов албум.

Той дори беше обявен за предварителни поръчки, но вече е премахнат от сайта на триото. Миналата година те се отказаха също от издаването на мемоари, защото не можеха да постигнат съгласие какво да включат и какво да премълчат. 
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *