Sofi Tukker покориха света със завладяващия си електропоп, изкачвайки се на върха на класациите и затвърждавайки мястото си във фенските сърца. Новият им албум „Wet Tennis“ е продължение на номинираната им за Grammy дебютна колекция „Treehouse” от 2018 г.

Албумът отпразнува човешкия дух и сила, отдаването на удоволствието и освобождаването от външните ограничения. Самото заглавие е акроним: „When Everyone Tries to Evolve, Nothing Negative Is Safe“, т.е. „Когато всеки се опитва да се развива, негативността ще изчезне“.

Става дума за изоставяне на страха и пороците в полза на преследването на радостта. С каквито и предизвикателства да се сблъсква дуото през целия албум, не след дълго те отново се завръщат към позитивното, това е история за екстаз и за наслада, надминаваща неизбежната ни човешка погрешност.


Написан през последните три години, „Wet Tennis“ е доказателство за издръжливостта на изпълнителите и тяхната отдаденост към фенове, наречени The Freak Fam. Музикантите успяват в реално време да си взаимодействат със своята общност, да експериментират и да получават обратна връзка за идеи, които в крайна сметка инкорпорират в албума. Това са песни, направени за техните фенове, но и по-важното, заедно с тях.

Тенисът заема видно място във визуализацията на албума. Самата игра представлява Софи и Тъкър, които си подхвърлят идеи един на друг в процеса на писане, двамата имат много различни интереси, но там, където се припокриват, е онова сладко място, което е Sofi Tukker.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.