Световните рок звезди Måneskin представят дългоочакваната визуализация към последния си сингъл „Supermodel“.

Издаването на видеоклипа идва малко след като групата беше наградена с втори платинен сертификат за хитовото си парче „Beggin“.

Заснета в Лондон, кинематографичната визуализация представя Måneskin в стил Gucci. Комбинирайки класически елементи от творчеството на Тарантино и Хичкок, те перфектно улавят пламенното настроение на песента, докато в клипа се развива поредица от катастрофални събития.


В клипа искахме да отдадем почит на любимите си филми от 90-те години. В песента се опитахме се да уловим историята на енигматичния герой и искахме видеото да отразява това визуално. След като ни хрумна идеята, работихме заедно с режисьорите, за да пресъздадем кадри от най-значимите за нас филми. Толкова се забавлявахме да го снимаме в Лондон, играейки забавни сцени“, коментира групата.

„Клипът на Måneskin е проект, вдъхновен от препратките към смесицата от филми от 90-те, като „Бягай, Лола“, „Глутница кучета”, както и Хичкок, и малко от Холивуд през 1950-те”, споделят авторите на видеото от Bedroom projects.

По-рано този месец с изненадващо изпълнение на конкурса Евровизия групата пусна актуалния си сингъл „Supermodel“, продуциран с Max Martin и неговия екип. Калифорнийският рок химн се базира на персонажи, които те са срещнали по време на престоя си в Ел Ей.

Смесвайки класическия с модерния звук, групата връща рокендрола на върха на международните класации. Виктория (бас китара), Дамяно (вокал), Томас (китара) и Етан (барабани) започват кариерата си по улиците на Рим през 2015 г. и само за няколко години успяват да се превърнат в едни от най-популярните рок изпълнители на своето поколение.

В момента групата има над 5 милиарда стрийма във всички дигитални платформи. С чисто новия видеоклип към хитовия си сингъл „Supermodel“, те продължават да се утвърждават като една от най-вълнуващите формации в днешно време.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *