Талантливият изпълнител, автор на песни, продуцент и мултиинструменталист Денис Лойд представи дебютния си албум “Some Days“ – музикална хроника на “най-тъмния период от живота му”.

Вълнуващата и емоционална колекция съдържа 14 парчета, сред които хитовете “Alien”, “Anxious” и “The Way”.

В “Some Days” Лойд се връща назад във времето, когато на пръв поглед кариерата му потръгва безпрецедентно, благодарение на хитовото парче “Nevermind” от 2018 г., а всъщност зад кулисите му се налага да се изправи пред сериозни изпитания.


Надявайки се да пусне песента “Never Go Back” като следващ сингъл, Денис се сблъсква с категоричния отказ на предишния си лейбъл, който не се съгласява с креативната посока, по която изпълнителят е поел и замразява музикалните му проекти.

Едногодишен правен спор между двете страни предизвиква последвалите проблеми с депресията на Денис Лойд, който не е сигурен дали някога отново ще може да издава музика.

За да отпразнува релийза на дебютния си албум, Лойд организира специален лайв стрийм концерт, който ще се проведе на 3 юли в Menora Arena в родния му град Тел Авив, и ще бъде излъчен отново на 8 юли.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.