Най-новият български сериал – „Лъжите в нас“, ще изненада зрителите с неочаквани обрати и дълбоко пазени семейни тайни. Това разкриха актьорите Радина Думанян и Орлин Павлов и режисьорът и креативен продуцент на поредицата Павел Веснаков в ефира на NOVA.

Те загатнаха, че в новия сериал ще бъдат застъпени сериозни социални теми и повдигнаха завесата около характеристиките и сложността на образите, в които ще се превъплътят актьорите.

„С времето ставаме все по амбициозни и смели и искаме да отговорим на очакванията, които зрителите имат“, сподели режисьорът и креативен продуцент Павел Веснаков. За успеха на сериала той добави, че е нужно да бъдат засегнати събития, които са на преден план в обществото днес.


„Подобен проект дава удоволствието на хората и нужното забавление от гледането на драматични сериали, но от друга страна е много критичен социално и обществено ангажиран. Позволяваме си да изследваме героите от тъмната страна на техните характери“, допълни той.

Радина Думанян и Орлин Павлов, които зрителите ще видят като младоженците Рая и Сава, определиха образите си като вълнуващо актьорско предизвикателство.

„За пръв път се сблъсквам с толкова сложна актьорска задача. Героят ми Сава няма нищо общо с мен. Той е груб, първичен, много лош понякога, а лъжите в живота му стават все по-големи и в личен, и в професионален план“, разкри Орлин Павлов.

Орлин Павлов влиза в нов сериал

Радина Думанян също изтъкна, че образът на Рая е много далечен от нея. „Като персонаж моята героиня Рая е доста егоистичен човек. Всеки от нас е егоист, няма какво да се лъжем, но при нея борбата с егото е сериозна. Това е голямо предизвикателство за мен, защото аз не съм точно такава“, сподели актрисата.

Историите на едно разпадащо се семейство, тъмни сделки в миналото, лъжи, егоизъм и житейските изпитания ще въвлекат зрителите в заплетения сюжет на сериала, който предстои през пролетния телевизионен сезон по NOVA. Незаконният дърводобив и последствията от него, както и домашното насилие са част от темите, които са силно засегнати в продукцията.

„Сериалът е сниман като кино. Нивото е много високо и ще представи на зрителите продукт, какъвто досега не са гледали“, каза Радина Думанян, а Орлин Павлов подчерта, че между актьорите в сериала има страхотната химия.

В семейната драма „Лъжите в нас“ зрителите ще видят още много любимите актьори – Емил Марков, Диана Димитрова, Ирен Кривошиева, Йоана Буковска-Давидова, Владимир Пенев, Васил Бинев, Милена Аврамова, Мария Сотирова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов , Калоян Минев, Асен Кобиларов и други.

Зад продукцията стои опитният екип на Dream Team Group, познат с доказания си професионализъм и работа по хитовите сериали „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“. Новата поредица „Лъжите в нас“ е по идея на Христина Апостолова. Режисьор и креативен продуцент е Павел Г. Веснаков, главни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, главни оператори – Иван Вацов и Орлин Руевски, продуцент – Евтим Милошев.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *