Двама гиганти в международната музика – с общи продажби от 120 милиона записа – обединиха талантите си.

Броени седмици преди премиерната дата на световното турне на Ерос Рамацоти в Севиля, Испания, италианската суперзвезда представи новия си сингъл „Soy“/ „Sono“ заедно със своя дългогодишен приятел Алехандро Санс – испанският изпълнител с най-голям брой награди Grammy в историята.

Чувствените вокали на Санс и Рамацоти ни отправят покана да повярваме в мечтите си въпреки всички изпитания и трудности, породени от промените и житейските възходи и падения.


„Soy“/ „Sono“ е втората представена песен от предстоящия албум на Eros – “Battito Infinito”, който излиза на 16 септември.

Клипът пък песента e истински късометражен филм – скок в миналото, в който Алехандро и Ерос са в ролята на малки деца, преследвайки мечтите си, с безгрижието, на което само децата са способни.

Разказът следва дълга времева линия, пренасяйки ни в наши дни – двама зрели, успели мъже, които пеят за живота и неговата колеблива красота, без да забравят корените си.

След премиерата на „Battito Infinito“ в Севиля, Агридженто, Верона, Атина и Кесария, на 30 октомври 2022 г. световното турне се отправя към величествената сцена на Microsoft Theater в Лос Анджелис. От февруари до май 2023 г. Ерос Рамацоти ще посети Европа, включително и София на 25 април 2023 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.