Евтини самолетни билети

Номинираният за награди Grammy мултиплатинен изпълнител, автор на песни и продуцент Чарли Пут пусна емоционалната си нова песен “That’s Hilarious”.

“That’s Hilarious”, продуцирана от Пут и съвместно писана с дългогодишния колаборатор JKash, споделя болката от чувството на предателство при раздяла с емоционалните вокали и текст на Чарли.

Песента е от предстоящия албум „Charlie” по-късно тази година и е най-персоналната му работа досега.


Наистина се вълнувам за песента, но всеки път щом я чуя, сякаш се връщам към много предизвикателно време в живота ми“, казва той. Никога не съм казвал на хората какво ми се е случило и болката, през която съм минал по време на най-тежката раздяла в живота ми през 2019…Просто исках да я замета под килима, да започна наново и да се заобиколя с по-добри хора. Но това е най-трудната песен, която някога е трябвало да сглобя и много се вълнувам да я чуете“, сподели Пут пред феновете си в TikTok.

“That’s Hilarious” следва “Light Switch”, най-успешното издание на Чарли някога. Пут издаде сингъла през януари 2022 след месеци очакване от феновете и тийзване в TikTok. Нетърпеливо очакваният, възторжено приет сингъл стигна #1 в Apple iTunes Pop Chart и събра над 211 милиона глобални стрийма и над 60 милиона YouTube гледания на видеото досега.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.