Френският оглавяващ класациите артист Feder и парижкото дуо Ofenbach обединиха сили в новия сингъл „Call Me Papi“.

Ofenbach и Feder комбинирано разполагат с над 1,5 милиарда стрийма.

Заразителният хаус трак „Call Me Papi“ е перфектната комбинация от звученето на Ofenbach при куплетите и продуцирането на Feder при припева. Колаборация, която е предопределена за летния дансинг.


Роденият в Ница DJ и продуцент Feder доби слава през 2014 със „Sixto“, ремикс на „Can’t Get Away“ от Rodriguez. Тогава той подписва с Atlantic Records и добива огромен международен успех със сингъла „Goodbye“, който оглави №1 по целия свят.

След това той е награден с диамантен сертификат във Франция с „Lordly“ и редица платинени награди из Европа. Френският продуцент също така е работил с британската звезда фотограф и видео оператор Rankin за музикалното видео на предишния сингъл „Breath“.

Парижкото хитмейкър дуо Ofenbach се издигна само за няколко години до най-стриймваната френска банда в света. Последният им хит „Wasted Love“ feat. Lagique вече достигна 150 милиона стрийма и разби топ 10 на европейската еърплей класация, като става четвъртият последователен сингъл, постигнал това.

Енигматичната двойка е правила и ремикси за артисти като Дуа Липа. Тази колаборация обединява двама от най-вълнуващите френски денс таланти.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *