Мария Мутафчиева, Тони Димитрова и RIA представиха клипа към „Остани“.

Парчето покори върховете на най-престижните музикални класации в България още с представянето си. В настоящия момент е най-излъчваната песен по БГ Радио.

Мери я пише, провокирана от абсурда на съвремието ни.


„С Тони Димитрова и RIA създадохме нещо наистина ново във вокално отношение. За представянето в Бургас бяхме подготвили специална версия на песента, под вещия съпровод на китарата на Миро. Благодаря на всички приятели и съученици, които дойдоха, донесоха ни цветя, подкрепа и обич! Благодарни сме на Общината за съфинансирането на видеото. Работихме с творческия тандем Васил Стефанов / Стефка Николова. Снимахме на култови за града места и на още няколко интересни дестинации. Получи се изключително красиво видео!“, разказва Мария Мутафчиева.

Тони Димитрова споделя: “Благодаря за чудната песен! Благодаря на всички, които вярват в нас и ни подкрепят, на Васко и Стефи, че обличат песните ни с живот! С Мери винаги сме имали уважение една към друга. Аз съм я кръстила „дълбоководна“ – тя търси екзистенциалния смисъл. Животът е и тъга, и сълза, и усмивка. Когато няма кой да ти каже „остани“ и ти няма на кого да го кажеш, тогава си е тъга. Аз вярвам в чистата и светла тъга, но повече вярвам в усмивката!“

„Благодарна съм за възможността да се включа в „Остани“! Аз съм по-младото попълнение сред вече изявените музиканти Мери и Тони Димитрова. Усещам се, сякаш представям гласа на новото поколение. И ние също имаме нужда някой да ни каже „остани“. Успех на песента и видеоклипа към нея!“, добавя RIA.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.