Световноизвестният тенор Андреа Бочели, виртуозният пианист Ланг Ланг и сопраното Лей Дзя представиха съвместен проект в чест на Зимните олимпийски игри в Пекин, озаглавен “Forever You and Me”.

Песента е сътрудничество между музикантите заедно с организационния комитет на Зимните олимпийски и параолимпийски игри в Пекин и Пекинската федерация на литературните и художествени кръгове.

Мелодията събира изявени артисти от две култури, символизирайки приемствеността между тазгодишните и бъдещите домакини на Игрите, които през 2026 г. ще се проведат в Италия. Песента носи в себе си олимпийския дух и призовава към заедност, мир и надежда.


За мен беше голямо удоволствие да си партнирам именно с тези необикновени и талантливи артисти, представители на китайската култура. За първи път работя с Лей Дзя, но с Ланг Ланг, който е мой скъп приятел, правенето на музика винаги е страхотно изживяване”, споделя Бочели.

За мен “Forever You and Me“ е ехо или спомен от Летните олимпийски игри в Пекин преди 14 години. Мелодията е емоционална и трогателна и вярвам, че ще докосне сърцата на мнозина по света„, добавя Лей.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *