Muse споделиха новата си песен – „Kill Or Be Killed“, преди издаването на албума „Will Of The People“ на 26 август.

Включващо тежки като гранит рифове, разцвет на индустриалното звучене и експанзивна, необичайна прогресивна структура, парчето е една от песните на групата с най-тежко звучене до момента и вече е фаворит.

Дълбоката интензивност на песента предизвика силна реакция от страна на феновете (след като групата изпълни „Kill Or Be Killed“ на различни фестивали това лято), което доведе до безброй призиви в профилите на групата в социалните мрежи тя да бъде пусната като сингъл.


В отговор на огромното желание от страна на феновете, Muse решиха да споделят „Kill Or Be Killed“ преди издаването на албума.

Искахме да актуализираме нашия хард рок звук в този албум и с „Kill Or Be Killed“ открихме модерен метъл звук, включващ бас барабан с двоен педал и дори мъртвешко ръмжене. Текстът на песента е повлиян от любимата ми песен на Пол Маккартни – „Live And Let Die“, мрачен поглед върху това как житейските несгоди понякога могат да извадят наяве най-лошите човешки инстинкти за оцеляване на всяка цена“, сподели Мат Белами.

Албумът „Will of the People“ е достъпен за предварителна поръчка. „Kill Or Be Killed“, „Compliance“ , „Won’t Stand Down“ и заглавната песен се предоставят за незабавно изтегляне за всички фенове, които поръчат предварително албума. Официалният магазин на групата предлага селекция от пакети с опции, включително ексклузивно колекционерско издание на винил, селекция от касети и три подписани арт карти.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *