Евтини самолетни билети

Казват, че хубавите неща отнемат време и Ейдън Мартин определено знае истината зад тези думи.

Благословен с креативен гений от ранна възраст, британският изпълнител и автор на песни е тестван от изпитанията на живота отново и отново. Понякога самоналожени, други пъти причинени от обстоятелствата, в които се е намирал.

На 30 години Ейдън пише песни с толкова много истина в тях, честни до крайност и емоционално сърцераздирателни, болезнено красиви и истински чувствени – това са неща, които не можете да измислите, освен ако вече не сте ги преживели.


Събирайки 30 милиона стрийма само с няколко независимо издадени песни, топ позиции като #4 в Британската класация за изпълнители и автори на песни, както и места в  британското риалити телевизионно шоу “Love Island” и в класацията на Spotify Top 50 Viral в Обединеното Кралство и Ирландия, Ейдън вече има бързо разрастваща се фен база сред слушателите и музикантите.

Джос Стоун и Уил Йънг са само някои от имената, за които е писал песни. Сега Ейдън прави дебюта си с голям лейбъл с “Good Things Take Time”, песен, която служи като перфектното представяне на човека и артиста Ейдън Мартин.

“Познавате ли онова чувство на удавяне под водата“, поглежда назад той към мрачен период от живота си, когато „болката в живота ми/винаги ме поставя на колене“. С помитаща пиано продукция той се изтупва от праха с новооткрита яснота и увереност, която е придобил чрез писането на песни.

“Дори когато съм бил навън цяла нощ/дори когато съсипвам живота си/ дори когато губя ума си/зная, че хубавите неща отнемат време“, казва той от опит.

В придружаващото видео Ейдън се изкачва по изглежда безкрайно стълбище на красива стара сграда, символизираща честото чувство на безкрайна битка в живота му през годините.

По пътя му нагоре той влиза в различни стаи/фази на живота, където вижда себе си в борба с различни проблеми – самоувереност и саморефлексия в огледалната стая, загуба на волята за живот във ваната, пристрастяване в стаята с бутилките.

В крайна сметка той преодолява всички тези етапи, тъй като „Хубавите неща отнемат време“. Накрая той влиза в „черна дупка“, оставяйки ни в очакване…
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.