Минели заедно с носителя на наградата Grammy DJ и продуцент Afrojack са готови да издухат високоговорителите на вашето парти с масивен нов ремикс на хита „Nothing Hurts“.

Това сътрудничество безпроблемно съчетава уникалните вокали на Минели с характерния епичен звук на Afrojack, за да превземе дансинга по целия свят.

Песента, разказваща за болезнена раздяла, която достигна до Топ 10 на еърплей класации на много европейски пазари, сега има ново призрачно настроение, което съчетава емоционално зареден, но все пак танцов сингъл с иновативния стил на Afrojack, за да достигне до нова глобална публика.


През 2021 г. Минели пусна „Rampampam“, който се превърна в разбиващ глобален хит и достигна до #4 в Global Shazam и #1 в Global Shazam – Dance Charts. Досега сингълът и ремиксите му генерираха 80 милиона стрийма в Spotify, а официалното видео беше гледано над 183 милиона пъти в YouTube.

Следващият сингъл „Nothing Hurts” беше издаден през ноември 2021 г. и оригинално е продуциран от Freedo и композиран от Минели, Джордан Шоу и Frееdo.

През 2021 г. Afrojack добави световния хит „HERO“ към своя вече впечатляващ репертоар, представляващ колаборация с Дейвид Гета. Песента, написана в съавторство от Ели Голдинг, Stargate, Райън Тедър и Джейми Скот, се превърна в още един номер 1 хит в денс радио класацията в САЩ и достигна 50 милиона стрийма към днешна дата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.