Евтини самолетни билети

Ламари от Chambao – eдин от най-обичаните гласове на Испания включи Пловдив, София и Варна в голямо световно турне.

Концертите започват това лято от Малага и ще обхванат както много градове в Испания, така и Европа и Латинска Америка като идеята е да продължат и през 2023-та година.

Ламари печели безрезервната обич на българската публика през последните 10 години. Усещането е взаимно, а България се превръща в една от териториите, на които стъпва успешната ѝ кариера извън Испания.


Самата Ламари споделя, че е била много учудена, когато през 2005 г. получава покана за концерт в София. Оттогава започва и връзката ѝ с България, изразена през годините в серия от отделни концерти, турнета, издадени компакт дискове, гостувания в медии и все по-голяма обич и привързаност между нея и публиката.

С това своеобразно турне от три концерта Ламари ще стъпи за първи път на сцената на Античен театър Пловдив, както и за първи път ще направи концерт на открито в София, благодарение на екипа на стадион „Юнак“.

Програмата за концертите ѝ е обещаваща и ще бъде над 2 часа музикална разходка както в репертоара на Chambao, класически фламенко парчета, така и с нейни авторски композиции. Билетите за концертите са на цени от 30 до 50 лв. и са в продажба в мрежата на Eventim.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.