Шведският DJ/продуцент, изпълнител и автор на песни A7S пусна новата си песен „On And On“ със S1mba.

Тракът, продуциран от A7S, комбинира клубно звучене със запомнящи се и заразителни елементи и вокали от родения в Зимбабве, базиран в Обединеното кралство изпълнител S1mba.

Колаборацията идва, след като двамата започват да си пишат в Instagram. Срещат се в Дубай и свободно разменят идеи, които се превръщат в основата на „On And On“. Тракът е завършен дистанционно чрез Zoom.


“Харесва ми, че не е напълно клубен запис или изцяло комерсиален, някъде между двете е. Нямам търпение да го изпълня на фестивали това лято“, казва A7S.

A7S е отговорен за много от най-големите песни през изминалите години. Той се включи в скорошния сингъл на Clean Bandit „Everything But You“, а колаборациите му с Topic – включително световния хит „Breaking Me“ и номинирания за награда BRIT „Your Love (9PM)“ – помогнаха на музиката на A7S да стигне до над 3 милиарда стрийма досега.

Гласът му е един от най-разпознаваемите в денс/поп музиката днес, но A7S е и изключителен автор на песни, продуцент и DJ, правил номер едно парчета за глобални артисти, включително в Германия, Китай и родната му Швеция.

Скромното му начало в малък шведски град го учи на умението да пише песни на китара и пиано, дисциплина, която той пази през целия си живот – и няма търпение да изнася изпълнения на живо на концерти и фестивали по-късно през годината.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *