Феновете са убедени, че се задава нов албум на Адел, твърди Magic FM.

В социалните медии започнаха да се появяват снимки на табели и билбордове с числото „30“ в различни части на света и според почитателите на звездата това е част от тайнствената рекламна кампания на следващия запис на британската певица.

Последният ѝ албум на Адел излезе преди близо 6 години със заглавието „25“. Според потребител на Twitter знаците с числото „30“ са били забелязани в поне дузина държави. Музикално радио в Дъблин публикува видео с числото, което се е появило на улица “Камдън”. 


Самата Адел намекна за следващ албум със заглавие “30” на 31-ия си рожден ден, като написа в Instagram: „30-те са сериозно изпитание, но аз се справям и се опитвам много усилено да преодолявам всичко. 30 ще бъде запис в стил дръм-енд-бейс”.

Официално обаче информация за нов албум няма, въпреки че слухове за такъв се носят още от края на миналата година. 

„25“ е третият албум на певицата след „19“ от 2008 г. и „21“ от 2011 г. Заглавията на колекциите бяха според възрастта на Adele, когато е написала и записала музиката. 

През седмицата Тейлър Суифт обяви, че презаписаният ѝ албум „Red (Taylor’s Version)“ ще излезе на 12 ноември, седмица по-рано от първоначално обявеното. Този факт според феновете е още едно доказателство, че Адел ще се завърне с нов албум през ноември. 
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *