На 2 ноември (вторник) в концертната зала на Канев център от 19:00 ч. Васил Петров ще представи новата си симфонична програма. Концертът „SymphoNY way 2“ е част от националното му турне, което стартира през юни.

Големият изпълнител Васил Петров представи новата си програма на летните сцени в Сливен, Пловдив, Бургас, Петрич, Карлово и Ямбол, Плевен, Велико Търново, Шумен и закри летния сезон в Созопол, където предизвика възторжени отзиви сред публиката и поредица от бисове.

На концерта слушаме новият му албум – „Love Songs Vol.1“, както и световни поп и рок хитове на Стинг, Beatles и Deep Purple в красива симфонична интерпретация. Присъстват и филмови теми – „Schindler’s List“ (Списъкът на Шиндлер), „Smile“ на Чарли Чаплин, „Feelings“ на Морис Албърт, „Love story (Where Do I begin)“ на Франсис Лей, популярни джаз и боса нова теми, както и хитовете на Синатра.


Васил Петров

На сцената с него са Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов, джаз музикантите – Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни), Христо Минчев (бас китара) и специален гост е брилянтната цигуларка и носител на множество световни награди – Зорница Иларионова. 

Аранжиментите в програмата са дело на Ангел Заберски-младши, Румен Тосков-Рупето, Васил Спасов и Христо Павлов.

Билети за концерта на Васил Петров „SymphoNY way 2“ на 2 ноември (вторник) – от касата на билетен център на Русенски университет.

Концертът ще се проведе при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването. Местата са силно ограничени, при спазване на противоепидемичните мерки и 50% капацитет на залата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *