Все по-популярната българската поп рок група Innerglow представя новата си песен “Hurt Ya” със свежо и стилно видео към нея, което пасва идеално на настроението и звученето на парчето.

Ритмично, танцувално, зареждащо и мелодично, по запазената марка на бандата, “Hurt Ya” е последният сингъл на Innerglow преди издаването на дебютния им албум.

Песента съчетава поп, диско и фънк влияния с обичайната за тях рокаджийска основа, а текстът разказва за една приключила любов и за последиците от нея – за желанието на двама души да продължат напред без да нараняват другия, дори когато това изглежда невъзможно.


Песента е визуализирана перфектно от режисьора Николай Драганов и оператора Борил Петров – екипът, който работи и по предишните клипове на Innerglow – “Chained In Love”, “So Long” и “Start Over”. Звезда във видеото, наред с момчетата от бандата, начело с вокалиста Тодор Ковачев, е младата актриса Патриция Господинова.

Видеото показва едно безкрайно преследване между двама души, които са се разминали фатално в любовта, а как завършва то – всеки може да реши сам, защото видеото оставя зрителя с “почти” отворен финал.

В навечерието на есента и с пускането на “Hurt Ya”, групата насочва вниманието си към своя дебютен албум. След песни като “Chained In Love”, “So Long”, “Little Magnets”, “Start Over”, “Lost” и техните видеоклипове, Innerglow продължават да се радват на силно присъствие в телевизионния и радиоефир.

Те успяха да наложат разпознаваемото си звучене и собствен стил и неслучайно се радват на толкова голяма подкрепа – както на концертите си на живо това лято, така и в каналите на бандата във Facebook и YouTube.

В момента текат последни приготовления по подготовката на първия авторски албум на групата, а момчетата вече няма търпение да го представят пред всички любопитни да го чуят.

Това ще се случи на 27 ноември с концерт в столичния Sofia Live Club, когато ще е премиерата му пред публика. Подробности за нея и самия албум ще бъдат обявени съвсем скоро.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *