Две от най-популярните рок групи – Сигнал и Тангра, се събират за исторически концерти, в които ще бъдат за първи път заедно на една сцена.

„Въпреки че повече от 40 години сме на музикалната сцена, реално с Тангра никога не сме изнасяли общ концерт само двете групи.

Затова с голямо желание и удоволствие ще направим през септември тези три концерта, като обещаваме на публиката наистина едно емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено яко рок“, заяви Данчо Караджов.


Сигнал и Тангра с общи концерти в Бургас и Стара Загора

Фронтменът на Тангра Боби Косатката също е категоричен: „Нашето желание е да забавляваме хората, да ги отпуснем, да се чувстват щастливи и свободни! Подготвили сме съвременен много здрав звук с две соло китари, което е нещо различно и свежо. Ще съчетаем познатите ни хитове с нови песни в един зареждащ музикален микс с вечни послания!“.

Концертите на Сигнал и Тангра са на 15 септември в Бургас, на 19 септември в Стара Загора и на 20 септември в Пловдив. Подгряващи на концертите ще са познатата рок група от 90-те – Елит.

ТанграКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.