След успеха на летните си концерти супергрупата Фондацията се готви за голям и много специален концерт в София догодина.

На 31 март 2022 г. в зала 1 на НДК – Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански от “Фондацията” ще представят актуалния си нов проект “Големите БГ рок гласове” на голяма сцена.

Специални гости в него ще са вокалистите на група Ахат – Звездомир Керемидчиев, на Б.Т.Р – Атанас Пенев и Славин Славчев, а към тях ще се присъединят и още от най-добрите звездни БГ рок гласове. Те обаче ще бъдат обявени допълнително, споделят от Фондацията и обещават още много и все приятни изненади.


Актуалното лятно турне на бандата се радва на голям интерес и очаквано огромната любов от страна на феновете. По-рано този месец, в София, а преди това и във Варна, заедно с всички изпълнители на сцената – близо два часа пяха и всички фенове пред нея, а настроението бе повече от отлично.

Такова се очаква да бъде то и в зала 1 на НДК догодина, когато на 31 март ще звучат едни от най-любимите на поколения българи песни, сред които: „Черната овца“, „Няма връщане назад“, „Вкусът на времето“, “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други.

Билетите за концерта на Фондацията на 31 март в зала 1 на НДК се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им е от 35 до 60 лв. според мястото в залата. Те могат да се закупят още от Билетен център НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец”, бензиностанции OMV, книжарници Booktrading и Office1Superstore.

При провеждане на концерта ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу Ковид-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *