Мултиплатинената глобална поп сензация Ейва Макс издаде най-новия си поп химн “Million Dollar Baby”.

Песента е най-новият сингъл от предстоящия албум на Ейва „Diamonds & Dancefloors“, който излиза на 27 януари и вече е достъпен за предварителна поръчка.

Оптимистичното и дръзко парче е интерполация на „Can’t Fight The Moonlight“ на ЛиАн Раймс и вече се оказа любимо на феновете, след поредица от тийзъри в TikTok с участието на Раймс.


Когато създавах този запис, преминавах през наистина труден период от живота си – разбито сърце и много тъга“, сподели Ейва. „Озаглавих го „Million Dollar Baby“, за да си напомня за собствената ми стойност и написах текста, за да покажа, че можем да преодолеем и постигнем всичко, когато си го поставим за цел. Изречението „Тя се освободи от своите окови, превърна огъня в дъжд“ показва пътешествието, през което ме преведе тази песен – от чувството, че съм потънала в тъга, до това да се освободя и да се почувствам отново себе си.“

Ava за първи път анонсира „Diamonds & Dancefloors“ със забележителния водещ сингъл и изключително самоуверено парче – „Maybe You’re The Problem“, което вече може да се похвали с над 20 милиона гледания в YouTube.

„Maybe You’re The Problem“ следва колаборацията на Ейва с емблематичния DJ Tiësto за техния световен хит „The Motto “, който незабавно се превърна в международен блокбъстър, влизайки в топ 5 на класацията „Dance/Electronic Songs“ на Billboard, като същевременно спечели близо 835 милиона в световен мащаб.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.