Остават 2 седмици до концерта на актьора и музикант Рон Мос, известен с ролята си на Рич Форестър от сериала „Дързост и красота“.

Шоуто под наслов „Hollywood Night” ще се проведе на 2 септември в Античния театър, Пловдив.

Заедно с Рон Мос и мaгнeтичнaтa Мaрия Eлeнa Инфaнтинo на сцената ще се качи и обичаният Орлин Горанов, който съвсем скоро отпразнува своя рожден ден и издаде нова песен.


Рон Мос и Мария Елена Инфантино

С холивудски блясък и романтика под звездите на нощен Пловдив Рон Мос, Мария Елена Инфантино и Орлин Горанов ще изнесат 90-минутен концерт, в който ще чуем класики като “Baby Come Back” на Player, „Angel“ на Роби Уилямс, “Quando Quando”, песни на Едит Пиаф, Далида и някои от най-популярните и харесвани от публиката песни на Орлин Горанов.

Няма да липсват и изненади в тази звездна вечер. Музикалните фенове на тримата изпълнители ще чуят и вълнуващи съвместни изпълнения, които организаторите ще запазят в тайна.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim на цени от 35 до 80 лева, а за най-големите фенове на Рон Мос са предвидени и ВИП билети, които дават достъп до специално парти след концерта, където ще могат да се срещнат лично с голямата звезда.

Продуцент на събитието е компанията KEY Events & Communication в партньорство с Мария Елена Инфантино.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.