Първата изява на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) на открито в София тази година ще се състои на 28 май 2022 година на лятна сцена Арена София в парк Борисова градина.

Публиката ще има удоволствието да танцува и да се забавлява с най-известните хитове на Стефан Вълдобрев и компания, както и да чуе заредените с много енергия песни от миналогодишната успешна продукция “Жълт код”.

В момента музикантите довършват видеото към песента “Там да сияе то”, с чийто ритъм ще посрещнем лятото и която също е част от последния албум на групата.


Цените на билетите за изявата на 28 май, организирана от BGTSC, съвместно с Loud Concerts, остават засега непроменени и се предлагат в мрежите на Eventim и Bilet.bg. И тъй като това е концертът, отложен от 9 септември миналата година заради усложнената епидемиологична обстановка в страната, закупените билети от тогава ще важат без презаверка за новата дата.

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени със сигурност ще заредят почитателите си с много енергия и емоции след дългите зимни месеци. Вратите за концерта на 28 май в Борисовата градина ще отворят в 18 часа.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.