На 6 август т.г. музикалният спектакъл „На Нея с обич! Емил Димитров“ ще излезе на сцената на Sofia Summer Fest (зад музей „Земята и хората“).

Това е първо представление за независимата сценична продукция след дълга пауза, наложена от Ковид пандемията, и премиера на софийска сцена за актрисата Мартина Апостолова.

Животът на Емил Димитров е изпълнен с възходи и падения, с успехи и лични трагедии, с увереност и съмнения. За тях разказва музикалният спектакълът „На Нея с обич! Емил Димитров“.


На нея с обич! Емил Димитров

Историята на артиста, готов да жертва всичко заради публиката – най-големият наркотик и най-сладката болка, е разказана емоционално и достоверно, елегантно и с финес, достойни за аристократа на българската поп музика. На сцената се редуват картини, описващи най-важните моменти в живота на Емил и песни, които просто не можеш да не запееш.

В ролята на поп иконата Емил Димитров е актьорът Даниел Цочев, който изпълнява на живо включените в спектакъла 16 песни. Сред тях са: „Моя страна, моя България”, „Ако си дал“, „Писмо до мама”, „Само тази нощ“, „Джулия“, „Арлекино“, „Без грим“, „Върни ми времето“, „Ние се оженихме“, „Нашият сигнал“, „Вън вали“, „Любов като нашата“, „Изабел“.

Още с първата песен, която запява, става ясно, че той е Емил и че разказва история, в която вярва. Елегантното партньорство на Мартина Апостолова – загадъчната Тя, прекрасната музика и мащабните кино картини създават толкова наситени емоции, че сълзите трудно могат да бъдат преглътнати.

Автор на завладяващата история и продуцент на спектакъла е Нели Бенова (OXYMORON FACTORY). Оркестрациите на песните за музикалния спектакъл са създадени под ръководството на доц. Христо Павлов и изпълнени от Оркестър Симфониета София.

Режисьор на спектакъла е актрисата Снежина Петрова. Стилната чернобяла сценография и костюми на Свила Величкова допълват усещането за епохата. Видео дизайнер на кратките кино истории, заснети специално за „На Нея с обич! Емил Димитров“, е Владислав Илиев.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *